Инфо за Млади
149

Виа Пром има потреба од Оператори во Производство

Виа Пром има потреба од Оператори во Производство. Виа Пром е фабрика за производство на кондиторски производи лоцирана во Охрид. Успешно го извезува својот производен асортиман на странските пазари повеќе од 20 години.

Амбицијата на тимот и неговото долгогодишно искуство и познавање на пазарот придонесува кон континуиран раст и развој што овозможува личен и професионален напредок за секој вработен.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование.
  • Претходно работно искуство се смета за предност.

Главни задачи и одговорности:

  • Исполнување на задачи на линија за производство на кондиторски производи.
  • Пакување и полнење на амбалажа на кондиторски производи.
  • Општи работни активности.

Личен профил:

  • Способност за тимска работа.
  • Точност и педантост.
  • Одговорност при исполнување на работни задачи.
  • Професионален и љубезен однос.
  • Флексибилност и прилагодливост.

Активен до: 08.03.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави