ПРОСТОРИИ ВО МЦО

CONFERENCE ROOM

КАПАЦИТЕТ: 60

ГОЛЕМИНА: 74,85m2

НАМЕНА: конференции, дебати, предавања, филм, изложби, кетеринг, прес-конференции

ACTIVITY ROOM

КАПАЦИТЕТ: 40

ГОЛЕМИНА: 56,84m2

НАМЕНА: обуки, работилници, театар, танц, трибини, мултимедијални настани

MULTIPUROSE ROOM

КАПАЦИТЕТ: 20

ГОЛЕМИНА: 29m2

НАМЕНА: предавања, обуки, советувања

READING ROOM

КАПАЦИТЕТ: 5

ГОЛЕМИНА: 13,8m2

НАМЕНА: читална, уметничка работилница, советување

CHILL ZONE

КАПАЦИТЕТ: 20

ГОЛЕМИНА:

НАМЕНА: изложби, промоции, одмор

THE OFFICE

КАПАЦИТЕТ: 10

ГОЛЕМИНА: 33,5m2

НАМЕНА: состаноци, соработка, раководење и управување

SNACK BAR

КАПАЦИТЕТ: 15

ГОЛЕМИНА: 13,8 m2

НАМЕНА: кафетерија, ужина, коктел

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА ЗА БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОСТОР ВО МЦО