Инфо за Млади
37

Lohmann & Rauscher има потреба од Медицински Претставник

Lohmann & Rauscher има потреба од Медицински Претставник.

Чии што задачи ќе бидат:

 • Често патување низ државата
 • Работа и контакти со медицински персонал
 • Посета на здравствени домови, болници, клинички центри и аптеки
 • Работа во ОП сала
 • Менаџирање со KOL’s
 • Сигурно имплементирање на стратегијата на L&R и неговите производи во регионот
 • Организирање и учество на презентации, едукации, конгреси, семинари, Team Buildings
 • Подготвување извештаи за работа со клиенти
 • Раст и развој на пазарот, остварување на продажни цели дефинирани согласно бизнис планот
 • Kанцелариско работење

Бараме кандидати кои:

 • Го познаваат пазарот со медицински средства и неговите механизми
 • Се ориентирани кон постигнување и остварување на зададени цели, проактивни се и имаат претприемнички пристап
 • Сакаат да патуваат низ регионот и да градат кариера во интернационална компанија
 • Поседуваат возачка дозвола Б категорија и се активни возачи
 • Со и без работно искуство

Предност имаат кандидати кои по професија се:

 • Медицински сестри, доктори по медицина, фармацевти, стоматолози, доктори по ветерина
 • Имаат работно искуство во индустријата од минимум 1 година
 • Добро го познаваат англискиот јазик.

Активен до: 31.05.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави