Инфо за Млади
1K

БОХ ПОСТ ДОО увоз-извоз Скопје има потреба од ВОЗАЧ

ВОЗАЧИ
(50 кандидати од цела Македонија)

Опис на работната позиција:
 • Транспорт на роба од централен магацин до нашите клиенти
 • Превоз на роба, преземање  и доставување на пратки
 • Навремено пристигнување на место за прием и достава на роба
 • Почитување на законските правила од областа и безбедноста во сообраќајот
 • Редовна безбедносна контрола на возилото и известување за дефекти, инциденти или прекршоци во сообраќајот
 • Внимавање да не дојде до оштетување при транспортот на робата
 • Одговара за работата во рамките на своите овластувања
 • При вршење на транспортот редовно комуницира и извршува други работи кои ќе му бидат доверени од страна на раководителот
Потребно образование, работно искуство и квалификации:
 • Средно стручно образование
 • Возачка дозвола Б и Ц категорија
Ние нудиме:
 • Почетна плата 25.000 денари
 • Одлични услови и тимска работа во средина со амбициозен и професионален тим
 • Континуирана обука од страна на компанијата

Активен до: 28.08.2023

Поврќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави