Инфо за Млади
43

Bazaro има потреба од ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Bazaro има потреба од ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Со и без работно искуство – предност имаат тие што се со работно искуство
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер.

Очекувани вештини и способности:

 • Организирање и контрола на работењето
 • Вештини за брзо и ефикасно решавање на проблеми
 • Снаодливост со секојдневни предизвици и изнаоѓање на решенија за истите
 • Професионален однос и деловна етика.

Личен профил:

 • Изразени комуникациски способности
 • Љубезност, услужливост
 • Организирање и контрола на работењето
 • Вештини за брзо и ефикасно решавање на проблеми
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Способност за тимска и самостојна работа.

Ние нудиме:

 • 40 работни часа неделно
 • Почетна плата 30.000,00 денари.

Активен до: 05.06.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави