Охрид знае да биде хуман !

На 07 април 2023 година Младински Центар Охрид организираше хуманитарен настан „Од срце за Бојан Крстески“ кој се одржа на полигонот од поранешната Касарна Охрид.

Преку целиот ден имаше активности: урбана уметност, пинг понг турнир, серва, шах, јамб, уно итн.

Настанот беше поддржан од: Касарна Хаб, Malche Sound Production, Shilla, Пекара Илинче, Сендвичара Палма, Анета Јованоска, Миса Маркет и Фризерски салон Младен.

За атмосферата се погрижи DJ set на DJ Martino.

Охрид знае да биде хуман !

Ви благодариме !

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави