Официјално формирани Медија и Креативен Клуб

На 27 февруари официјално започнаа со активности новоформираните Медија и Креативен Клуб.

 

Заеднички со новите членови кои станаа дел од нашата мрежа, ќе  работиме и делуваме во насока на развивање на креативната свест кај младите. Заедно ќе креираме содржини кои ќе бидат корисни за останатите млади.

За нив ова е одлична можност за развивање на духот на волонтирањето, размената на идеи и пренесување позитивна енергија, но и шанса со конкретни дела да ја направиме нашата заедница поубаво место за живеење.

Усовршувањето на нашите способности и вештини е патот до успехот!

 

 

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави