МЦО ПРАЈТ
128

Мастер Клас за Млади со Комуниколог Бојан Кордалов во Соработка со МЦО

Мастер Клас за Млади со Комуниколог Бојан Кордалов во соработка со Младински Центар Охрид.
Учесниците имаа можност преку интеракција да научат за значењето на инфлуенсерството во денешно време, за техники за успешен јавен настап и комуникацијата како клучна алатка на патот кон успешна приказна.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави