ЗабаваКултура
317

Охрид Џез Фестивал ќе се одржи во предворјето на Св. Софија на крај од август

Фестивалот ќе се одржи на 31.08 и 01.09. На 31.08 ќе настапат Горан Папаз и Ансамбл Билјана, а гости ќе бидат Танче Гроздановски и Ратко Даутовски, додека 01.09 ќе настапи Џон И. Апелгрен квартет.
Охридскиот џез фестивал ќе се одржи во предворјето на Св. Софија со почеток во 20:30 часот.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави