ЗабаваИНФОРМИРАЈ СЕОХРИД СЕГА
1K

Картичка Охриѓанка за купување со попуст за охриѓани!

Тука е Охриѓанка!

Во соработка помеѓу Inside и фејсбук заедницата Ohrigani креирана е новата членска картичка под име “Охриѓанка„.

Со членската картичка, oхриѓани конечно ќе уживет во попусти низ Охрид кај повеќе од 30 фирми.

Во голем брои ресторани, кафичи, салони за убавина, продавници и многу други убави места сега oхриѓани ќе может да ја скенирет картичката и да добиет попуст.

Крај е на жалбите дека oхриѓани плаќет по цела година “динга„ цени како на лето, сега со попустот ќе плаќет цени како порано.

“Охриѓанка„ коштат 180 денари за картичката и ви нудит 2 различни пакети:

Месечен пакет за 180 денари, каде првиот месец е гратис и секои нареден месец по 180 денари.

Годишен пакет за 1500 денари со вклучена картичка Охриѓанка беспари.

За студенти нудиме посебен месечен пакет за симобилична цена од 100 денари месечно.

Исто така од секоја продаена “Охриѓанка„ 10 денари ќе бидет наменети за хуманитарни цели, каде Охриѓани ќе может да гласет на крај од секој месец каде ќе бидат донирани.

Биди манга низ градов и земи си “Охриѓанка„!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави