КРЕАТИВНА НОВОГОДИШНА РАБОТИЛНИЦА

Ги повикуваме сите креативци и сите заинтересирани да ни се придружат
во оваа креативна работилница на која заедно ќе изработиме креативни новогодишни украси
и заедно ќе го украсиме Младинскиот Центар Охрид!

Утре 16.12.2022, од 11:00ч до 17:00ч во Младински Центар Охрид

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави