Инфо за Млади
247

Kora Freight има потреба од Account Manager for Macedonian Clients

Kora Freight има потреба од Account Manager for Macedonian Clients

Потребни Квалификации:

• Ефикасни комуникациски вештини

• Силни организациски и меѓусебни вештини

• Работел под структурата на платите во базата на Комисијата претходно

• Покажува способност да ги исполни квотите

Кратка Содржина:

  • работа од дома.
  • Регрутите за сопственички оператори заработуваат во просек 1.000 долари неделно. Ова е засновано на 100% провизија, 500 долари по кандидат за возач можат да регрутираат. Главната задача за оваа позиција е регрутирање на сопственички оператори и возење камиони
Активен до: 22/12/2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави