Инфо за Млади
151

Comodita објавува оглас за работна позицијa – продавач.

Comodita Home е најголемиот регионален малопродажен ланец за производи за домот. 
Comodita , објавува оглас за работна позицијa – продавач.

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Поседување на вештини за продажба
  • Пожелно претходно работно искуство во продажба
  • Основно познавање на компјутери
  • Способност за индивидуална и тимска работа

Личен профил:

  • Динамична и иницијативна личност
  • Ориентираност кон клиенти
  • Посветеност, лојалност и одговорност
  • Свесност за други култури
  • Грижа за беспрекорност

Активен до:  03.10.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави