Креативен КлубМЦО ПРАЈТ
368

Повик за членови во Креативен Клуб на МЦО

Дали сте млада и крeативна личност ? Доколку ДА, бидете дел од Креaтивниот Клуб на Младински Центар Охрид.
Како дел од овој клуб ќе можете да се изразите на различни креативни начини, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на:
  • Видео содржина (YouTube видео, TikTok, Reels, Podcasts…)
  • Креативна графичка содржина (дизајн, стрип, илустрација…)
  • Фотографија
  • Сликарство или цртање
  • Креативно пишување, есеи, поезија, проза, сценарија

Пријавата е на овој линк.

Ги повикуваме сите заинтересирани да аплицираат и да станат дел од нашата мрежа и заеднички да работиме и делуваме во насока на развивање на креативната свест кај младите.

*Право на пријавување имаат млади лица од 15 години нагоре!

“Creativity is intelligence having fun” – Albert Einstein

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави