ЕколошкиОХРИД СЕГА
231

Национален парк Галичица во потрага по волонтери

ЗОШТО ДА ВОЛОНТИРАТЕ ВО НАЦИОНАЛЕН ПАРК ГАЛИЧИЦА?

Запознавање нови луѓе
Искусете неверојатни диви животни и пејзажи
Развијте ги своите вештини и научете нови
Зајакнете го вашето здравје и благосостојба
Да се биде дел од волонтерски тим е одлично за самодовербата, помагајќи ви да се чувствувате дел од заедницата која постигнува позитивни резултати

КОЈ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВИ?

-Љубител си на природата и сакаш да ја заштитиш
Дел од времето го поминуваш во природа
Сакаш да стекниш ново животно искуство
Сакаш да ја запознаеш работата на вработените во НП Галичица
Друштвена си особа и сакаш да работиш во тим
*За повеќе информации пишете на e-mail адресата на: [email protected] или контактирајте гo лицето за Еколошка едукација [email protected]

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави