МЦО ПРАЈТСпорт
305

Бесплатни функционални тренинзи за средношколци со Емилија Колоска

Средношколци, ве каниме на супер-активен месец!

Од 20.09 до 04.10, секој понеделник и среда од 19.30ч ќе имате можност да тренирате бесплатно во нашите простории со Емилија Колоска.

Со функционалните тренинзи ќе ја зголемите силата и издржливоста и ќе го подобрите целокупниот фитнес.

Пополнете ја пријавата тука.

Се гледаме на тренинг!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави