ЗабаваМЦО ПРАЈТ
711

Дружба и забава со друштвени игри во МЦО

Ја дополнуваме нашата содржина во Младински Центар Охрид, покрај едукативните содржини, ве покануваме слободното време да го искористите во нашиот Центар на дружба и забава со најразлични друштвени игри: шах, табла, карти, „Не лути се човече“, Монопол, УНО, ЈАМБ итн.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави