МЦО ПРАЈТПрограмски активности
201

Биди дел од театарскиот клуб на Младински Центар Охрид

Младински Центар Охрид го реобјавува повикот за млади за учество во театарски работилници на возраст од 15 до 19 години.

Пријавата трае до 9ти февруари, а потоа конкретно се работи на спремање театарски производ кој ќе биде премиерно прикажан на 27ми март на Светскиот ден на театарот.

Театарскиот клуб го води Јован Цветкоски основач на Независната Аматерска Театарска Група (НАТГ) „Аматер“ од Охрид.

Доколку сте заинтересирани да ги научите основите на театарските вештини, да се надоградите и да учествувате во креирање и реализација на театарски производ пополнете ја пријавата и бидете дел од театарското патување !

Ве очекуваме !

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави