Општина ОхридОХРИД СЕГА
316

79 години слободен Охрид – 7 Ноември – Денот на ослободување на Охрид

Општина Охрид организира свеченост по повод  празникот на Охрид, 7 Ноември – Денот на ослободувањето на Охрид.

79 години слободен Охрид, култ на вечноста, уметноста и историјата.

Богатата програма ќе биде на повеќе станици, од кои клучно место има Младински Центар Охрид.

Настанот е со почеток во 12ч во Conference Room.

Целосен пристап до програмата преку следниот линк.

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави