Инфо за Млади
43

ВРАБОТУВАЊЕ ОНЛИНЕ ДОО има потреба од Административен работник

ВРАБОТУВАЊЕ ОНЛИНЕ ДОО има потреба од Административен работник.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Високо / средно образование ;
  • Претходно работно искуство во дејноста ќе се смета за предност;
  • Aктивно познавање на англиски јазик;
  • Одлично познававње на MS Office (Word, Excel, PowerPoint).

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

  • Посветеност, одговорност и лојалност;
  • ​Динамична личност со способност за преземање иницијативa;
  • Висок личен интегритет и професионален деловен однос;
  • Одлични организациски и комуникациски вештини;
  • Прецизен, точен и аналитичен пристап во работењето.

Активен до: 03.04.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави