Инфо за Млади
126

Бест Фриендс ДОО Охрид има потреба од аниматори/организатори на детски родендени

Бест Фриендс ДОО Охрид има потреба од аниматори/организатори на детски родендени.

Party kids club “Best Friends” ви нуди можност за дополнителна заработка.

Имаме потреба од аниматори и организатори на детски родендени (7-12 години).

Исплата веднаш после секоја прослава со платен персонален данок од нас.

Нудиме можност и за постојано вработување.

 

Активен до: 26.04.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави