Инфо за Млади
69

ВИПС има потреба од Продавач/ки / Магационер

ВИПС има потреба од Продавач/ки / Магационер.

Потребни квалификации:

  • ССС/ВСС;
  • Со или без претходно работно искуство.

Опис на работни задачи:

  • Планирање и организирање на продажни активности;
  • Услужување на клиенти и продажба.

Лични карактеристики:

  • Организираност и одговорност;
  • Способност за тимска работа;
  • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност;
  • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.

Активен до: 17.04.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави