Инфо за Млади
196

ВИА ПРОМ има потреба од ОПШТИ РАБОТНИЦИ И РАБОТНИЧКИ .

ВИА ПРОМ има потреба од ОПШТИ РАБОТНИЦИ И РАБОТНИЧКИ .

Потребни квалификации:
  • Завршено средно образование.
  • Претходно работно искуство се смета за предност.

Главни задачи и одговорности:

  • Исполнување на задачи на линија за производство на кондиторски производи.
  • Пакување и полнење на амбалажа на кондиторски производи.
  • Општи работни активности.

Личен профил:

  • Способност за тимска работа.
  • Точност и педантост.
  • Одговорност при исполнување на работни задачи.
  • Професионален и љубезен однос.
  • Флексибилност и прилагодливост.

Активен до: 23.08.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави