Инфо за Млади
178

Виа Пром има потреба од машински и електро техничари

Виа Пром има потреба од МАШИНСКИ И ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАРИ.

Потребни квалификации:

 • Завршено средно техничко образование.
 • Претходно работно искуство како машински или електро техничар.
 • Способност да се работи во брзо опкружување и да се прилагодува на честите промени што се случуваат на производната линија.
 • Возачка дозвола Б-категорија.

Главни задачи и одговорности:

 • Управување, одржување и ракување со машини, алати и опрема.
 • Следење на квалитетот на производот, со цел навремено да се идентификува, отфрли или спречи произведство на неисправни производи.
 • По потреба, обука на помалку искусни работници со цел да се овозможи правилно користење на опремата за производство.

Личен профил:

 • Способност за одржување и ракување со машини во производство.
 • Дисциплина на работно место.
 • Точност и педантост.
 • Посветеност.
 • Одговорност.
 • Професионален и љубезен однос.​

Активен до: 11.11.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави