Инфо за Млади
309

Унипласт БК ДОО Струга има потреба од Работник во производство

Потребни Квалификации:

– Минимум ССС

– Со или без работно искуство

– Работа во тим

– Самоиницијативност, исполнителност и чесност

– Организираност и одговорност

Кратка Содржина:

Работи во производство на делови за автобуси.

Можности:

– Платена обука

– Почетна месечна плата во висина од 23.000 – 25.000 денари (во зависност од предходното работно искуство на кандидатот на иста или слична позиција – Додато

Активен до: 23/07/2023Повеќе детали на: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави