Инфо за Млади
121

Тримекс Дооел Скопје вработува Стручен соработнк

Тримекс Дооел Скопје, ексклузивен увозник на производиите на Now Foods и Nutrex Hawaii од САД, вработува Стручен соработнк (со или без искуство) со следните квалификации:

 • Универзитетска диплома VII степен (фармација, стоматологија, медицина)
 • Познавање на англискиот јазик
 • Активно познавање на – MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија и сопствено возило
 • Комуникациски и презентациски вештини

ОДГОВОРНОСТИ

 • Организација и реализација на планот за посети на лекари, фармацевти и клучни креатори на мислење со цел промоција и презентација на производи
 • Градење на добри релации со клиентите
 • Презентација и промоција на нашите производи
 • Спроведување на предвидените маркетинг активности и план за продажба
 • Следење на трендовите и анализа на пазарот
 • Поднесување на извештаи за посетите на клиентите
 • Следење и анализа на работата на конкуренцијата
 • Воспоставување, одржување и унапредување на комуникацијата со стручната и општа јавност

СПОСОБНОСТИ

 • Одлични комуникациски способности
 • Одлични презентациски способности
 • Ориентираност кон остварување на цели
 • Подготвен за патување
 • Аналитички способности
 • Иницијатива
 • Тимски дух и колегијалност

Активен до: 30.04.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави