Инфо за Млади
171

TРАНСКОМ има потреба од СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА КОРИСНИЧКА ПОДДРШКА НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК – ОХРИД

TРАНСКОМ има потреба од СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА КОРИСНИЧКА ПОДДРШКА НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК – ОХРИД

Што се нуди?

 • Конкурентна плата од 36.900 денари
 • Работа од понеделник до петок со слободни викенди
 • Попладневна смена од 17:00 до 01:00 часот
 • Платена обука
 • Можност за професионален напредок и развој
 • Секојдневна примена на англискиот јазик и можност за негово усовршување
 • Пријатна работна атмосфера и тимски дух
 • Бонуси врз основа на постигнатите перформанси
 • Бонуси за препораки за вработување

Што е потребно?

 • Одлично зборуваш и пишуваш на англиски јазик
 • Живееш во Охрид и можеш да работиш од нашата канцеларија во Охрид (за оваа работна позиција предвидена е работа од нашата канцеларија во Охрид која се наоѓа во центарот на градот)
 • Заинтересиран си за работа исклучиво втора смена
 • Можеш веднаш да започнеш со работа
 • Комуникативен/на си и сакаш да им помагаш на луѓето
 • Тимски играч си и уживаш во динамично окружување
 • Имаш желба за запознавање на различни култури
 • Имаш основни познавања од работа на компјутер

Активен до: 25.10.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави