Инфо за Млади
352

ТРАНСКОМ има потреба од Специјалист за излезни повици на италијански јазик

Зборуваш италијански јазик и сакаш да го искористиш своето знаење и да го усовршиш?

За овој проект е предвидена интересна и динамична обука, а развојот на комуникациските вештини е загарантиран!

УСЛОВИ:

 • Конкурентна плата од 43.000 денари
 • Приватно здравствено осигурување
 • Работа од понеделник до петок со слободни викенди
 • Работа во утрински смени од канцеларија или од дома
 • Платена обука
 • Месечен систем за наградување
 • Бонуси за препораки на пријател
 • Пријатна и динамична работна атмосфера
 • Можност за личен и професионален напредок – новиот тим штотуку се формира и ќе бидат потребни идни лидери
 • Можност за стекнување меѓународно искуство во текот на кое ќе запознаеш многу колеги од целиот регион

Kако Специјалист за излезни повици на италијански јазик (работа од канцеларија или од дома)​ !

 • Работата започнува со обука со која ќе се запознаеш со системот за работа и процесите потребни за нејзино успешно извршување
 • Секојдневно ќе комуницираш на италијански јазик со корисниците на услугите кои ги нуди компанијата обидувајќи се да го подобриш нивното корисничко искуство
 • Ќе имаш целосна поддршка од својот тим лидер како и од останатите членови на тимот

Како знаеш дека ти си вистинската личност за нашиот тим?

 • Одлично зборуваш и пишуваш на италијански јазик
 • Покрај италијанскиот, комуницираш и на англиски јазик
 • Можност за започнување со работа веднаш
 • Комуникативен/на си и сакаш да им помагаш на луѓето
 • Тимски играч си и уживаш во динамично окружување
 • Имаш желба за запознавање на различни култури
 • Имаш основни познавања од работа на компјутер

Активен до: 07.09.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави