Инфо за Млади
109

Стипендија на Шведскиот Универзитет за Одбрана

Студирањето на Шведскиот универзитет за одбрана – цивилен и воен универзитет – нуди сосема поинакво искуство од повеќето други универзитети.

Како граѓански и воен универзитет каде што различните перспективи се надополнуваат и збогатуваат едни со други, оваа високообразовна институција ви нуди уникатна студиска средина.

Повеќе информации можете да најдете ТУКА.

Аплицирањето можете да го направите ТУКА.

Активен до: 31.12.2023

Преземено од  (fakulteti.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави