Инфо за Млади
227

Синерга Дооел има потреба од управител

Синерга Дооел Струга, текстилна фирма за производство на работна облека, за своите потреби објавува оглас за УПРАВИТЕЛ. Општи податоци за фирмата: Синерга Дооел – основана во 2007 година Два сопствени прoизводни погони – Охрид и Струга Сопственост.

Потребни квалификации:

 • Високо образование од област на економија, инженерство или текстилна технологија
 • Постои можност и за кандидати со диплома за завршено средно образование, но со високи квалификации и референци од менаџмент во производна област, предност има текстилната индустрија
 • Предност имаат кандидатите од регионот на Струга, Охрид, Ресен, Дебар, Кичево
 • Минимум искуство од 7 години на работно место извршен директор, предност имаат кандидати со искуство во средно или поголемо производство –
 • Одлично разбирање на деловните економски показатели и способност за управување со нив
 • Добро чувство за математика
 • – Добри организациски вештини
 • Разбирање на динамиката на тимот
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Странски јазик, по можност англиски (активно говорење и пишување), германски може да се користи како алтернатива
 • Владеење на Microsoft office пакетот (Word, Excel, Power point)

Активен до: 15.12.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави