Инфо за Млади
70

СГП Груп има потреба од оператор

СГП како екстерна аутсоурсинг компанија која соработува со фабриките од автомобилска индустрија нуди вработување на оператери.

Главни задолженија:

  • Сортирање и селекција на делови,
  • Тестирање на производи на локација на купувачот (фабрики од автомобилска индустрија),
  • Контрола на квалитетот на компоненти и на готов производ,
  • Почитување на правилата за заштита при работа, заштита на здравјето при работа и заштита на околината кои се предвидени со работните инструкции,
  • Чистење и основно одржување на работниот простор.

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

  • Посветеност и прецизност во работата,
  • Одговорна и детална личност,
  • Мотивираност за работа во индустриска производна средина
  • IV степен на образование -ССС минимум.

СГП – Сортинг гроуп нуди работа во динамично опкружување и обезбедува тренинг и развој на нашите вработени.

 

Активен до: 24.04.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави