Инфо за Млади
249

Сара Фешн објавува оглас за ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ – ОХРИД

Сара Фешн објавува оглас за ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ – ОХРИД

Потребни квалификации:

 • Минимум cредно образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција од минимум една (1) година ќе се смета за предност
 • Познавање на работа со MS Office (MS Word, MS Excel)
 • Основно познавање на англиски јазик

Работни задачи:

 • Продажба на производите
 • Административни активности поврзани со процесот на продажба
 • Извршување на работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажното место
Лични карактеристики:
 • Отвореност за работа во динамична позитивна работна атмосфера
 • Поседување на високо ниво на толеранција
 • Ентузијаст со позитивен став кон работата
 • Лојалност кон организацијата
 • Поседување на дисциплина и морални принципи во работењето
 • Поединец ориентиран кон остварување на резултати
Вештини специфични за индустријата:
 • ​Развиени вештини за комуникација, особено вербална комуникација
 • Развиени презентациски вештини
 • Тимски играч кој гради соработка и негува тимска работа
 • Способност за учење, развивање и адаптирање на нови средини
 • Справување со специфични околности или проблем ситуации
Што нудиме?
 • Солидни месечни примања со бонуси без месечен лимит базирани на индивидуална успешност во продажба
 • Награди за најуспешните
 • Бенефиции и редовни попусти за вработените
 • Тимска работа и пријатна работна атмосфера во која постои менторство, обука и развој од колега со долгогодишно искуство
 • Кариерно напредување

​Активен до: 21.08.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави