Пријава за учество во Медија Клуб – Младински Центар Охрид

Биди и ти дел од тимот на Медија Клубот во МЦО

Медија клубот ќе биде начин за младите охриѓани да ги користат своите таленти за  прикажување на одредена содржина со истовремено користење на текстови, звуци, видео клипови и музика.

На креативен и иновативен начин да се прикаже замислата и да се стигне до целта.

Заедно да креираме содржини кои ќе бидат корисни за останатите млади, при што се става акцент на зголемената младинска информираност.

Усовршувањето на нашите способности и вештини е патот до успехот!

Вашиот интерес може да го искажите тука.

 

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави