Инфо за Млади
35

Папас Фуд дооел Охрид има потреба од Продажен асистент во Папас Фуд

Папас Фуд дооел Охрид, компанија која успешно работи со производство и трговија на македонски автентични производи од мали семејни производители, има потреба од пополнување на следното работно место:

Продажен асистент во Папас Фуд- продавницата се наоѓа во стариот дел на Охрид.

Потребни квалификации:

• Одлично познавање на англиски јазик

• Познавање на други јазици ќе се смета за предност

• Работа со компјутери

• Искуство во продажба

• Комуникациски вештини

Работни обврски:

• Грижа за остварување на квалитетна продажба;

• Пристап кон потрошувачите што подразбира љубезност и комуникативност;

• Информирање на потрошувачите за квалитетот на стоката и останати информации кои се од значење за купувачите;

• Водење на документација за продавница;

• Водење на грижа за работниот простор

Нудиме:

• Нето плата од 26,000 денари нето преку целата година без зависност од работното време

• Работно време (октомври – март): едносменско (до 20 часа неделно)

• Работно време (април – септември): двократно (до 40 часа неделно)

• Исплата на сите законски надомести и додатоци на плата.

Активен до: 03.04.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави