Инфо за Млади
50

Отворен е повик за стипендии од Владата на Романија

Отворен е повик за стипендии од Владата на Романија.

Стипендиите се наменети за странски студенти кои сакаат да се запишат на додипломски, магистерски или докторски студии во Романија. Стипендиите ги покриваат сите трошоци потребни за студирање и живот.

Пријавувањето трае до 16 март.

Повеќе информации можете да најдете овде.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави