Инфо за Млади
120

Mарковски Компани ДООЕЛ има потреба од техничка секретарка-/администратор

Mарковски Компани ДООЕЛ има потреба од ТЕХНИЧКА СЕКРЕТАРКА / АДМИНИСТРАТОР.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Добро познавање на руски јазик,
  • Познавање на англиски јазик
  • Поседување возачка дозвола ,,Б,, категорија/активен возач
  • Познавање и работа со MS Office пакет

ЛИЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ КОИ СЕ БАРААТ ОД СИТЕ КАНДИДАТИ:

  • Вештина во организирање на ресурси и воспоставување на приоритети
  •  Тимска работа
  •  Одлични организациски и аналитички способности
  •  Флексибилност и ориентираност кон наоѓање на решенија
  •  Посветеност, лојалност и одговорност
  •  Подготвеност за работа во дадени рокови.

Активен до: 26.04.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави