Инфо за Млади
158

LTH Леарница има потреба од Технолог на ЦНЦ Обработка

LTH Леарница има потреба од Техноло.г на ЦНЦ Обработка.

Главни задачи на избраниот кандидат ќе бидат:
Одговорности и способности:

 • изработка на CNC програми за обработка на алатите на CNC машини и електроди
 • соработка со производство и конструкција на алатницата при подготовка на технолошки постапки
 • подготовка на предлози за спроведување на процесите за постојано подобрување
 • почитување на прописите и политиките
 • решавање на технички и проблеми со квалитетот
 • доверливост, прецизност, флексибилност и самоиницијативност

Од кандидатите очекуваме:
Квалификации:

 • дипломиран машински инженер
 • познавање и работа со една од програмите за цртање во 3D

Услови:

 • Работа на локација во II смени/ 40h неделно/ 8h дневно/носење заштитна опрема.

На избраниот кандидат му нудиме:
Ве очекува стабилна работа во успешна меѓународна компанија од автомобилската индустрија каде заедно со нас ќе ја креирате иднината на глобалната (авто)мобилност.

 • компетитивни месечни примања согласно искуството од областа, едукација и напредување, размена на знаења низ Групацијата
 • покриени трошоци за превоз до и од работа, обезбеден топол оброк
 • во случај кандидатот да доаѓа од друг град, покривање на трошоци за сместување
 • исплата на регрес за годишен одмор согласно услови за стекнување на правото на регрес
 • бонуси за работна успешност
 • исплата на новогодишен надоместок
 • доброволно приватно здравствено осигурување
 • иновативна поддршка

Активен до: 07.12.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави