Инфо за Млади
117

Kолид С има потреба од Мерчандајзер/ка – Охрид

Водечка компанија од областа на увоз и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, застапник на реномираните брендови SUNDAY, KRASH, BARILLA, MUTTI, WUDY, DUEL, PIVAC, POLIMAR, RICE UP, ABC, YUHOR, CALVO, COSTA D’ORO, RIBELLA, HELLENA,

Има потреба да вработи:
Мерчандајзер/ка
За реон Охрид, Битола.
Работни задачи:
 • Подредување на производите по стандарди, следење и контролирање на нивните рокови (ФИФО метод), како и следење на залихата на производите во маркетите и во магацините
 • Контролирање на продажните цени во маркетите и имплементација на договорените маркетинг активности (летоци, акции и слично)
 • Позиционирање и истакнување на производите на дополнителни позиции
 • Следење и известување за активности на конкуренција
 • Изготвување на неделни презентации за мерчендајзери
 • Други работни задачи по барање на претпоставен.
Потребни квалификации и вештини:
 • Минимум завршено средно образование
 • Флексибилност за работа на терен
 • Одлична комуникација, преговарање и градење на однос со вработените во маркетите и коминтентите
 • Професионално однесување
 • Организираност и аналитичност
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамичност, проактивност и насоченост кон остварување на резултати
 • Способност за индивидуална и тимска работa
 • Позитивен однос кон промени
 • Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет)
 • Возачка дозвола Б – категорија
 • Познавање на англиски јазик
Потребно искуство:
 • Претходно работно искуство не е потребно

Активен до: 26.12.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави