Инфо за Млади
156

Интерактиве солутионс Објавува оглас за работно место IT Administrator

Интерактиве солутионс Објавува оглас за работно место IT Administrator.

За нашите деловни активности во Охрид ангажираме администратори за работа на компјутер (Data entry / Web researching).

Успешните кандидати за сите позиции треба да поседуваат способност за работа со тековната ИТ технологија, да познаваат Англиски јазик

Потребни Квалификации: 

  • да биде доверлив и вреден 
  • да ја разбера важноста на доверливоста и апсолутната дискреција 
  • да познава Англиски јазик и работа на компјутер.

 

Активен до: 31/10/2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави