Инфо за Млади
197

Интерактиве солутионс има потреба од Работник за обезбедување

Интерактиве солутионс објавува оглас за работно место Работник за обезбедување.

Компанија со 100 % странски капитал со седиште во центарот на Охрид, бара високо квалификуван кадар за своите деловни активности во нејзиното седиште во Охрид.

Потребни Квалификации:

  • да поседува возачка дозвола од Б категорија;
  • работно искуство, најмалку 3 години
  • лиценца за обезбедување
  • воено искуство и позадина би се сметало за предност.

 

Активен до: 31/10/2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави