Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
328

ДДХ Системи Охрид има потреба од english sales representative

ДДХ Системи  Охрид има потреба од  english sales representative

 

Потребни квалификации:

  • Англиски јазик
  • Ориентираност кон клиентите
  • Мultitask
  • Диплома (ќе се смета за предност)

Пријавување на емаил: [email protected]

Треба да се испратат резиме и CV на наведениот меил.

 

Краен рок за пријавување е 11.02.2023 година.

 

Превземено од Вработи се | Охрид (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави