Инфо за МладиКултура
785

„Имам нешто да ти кажам“ – Поетско читање во кафе бар Шила

На 21ви март – Светскиот ден на поезијата – Културолошка иницијатива 5 до 12 заедно со Младински Центар Охрид и Здружението Еквалис организираат поетско читање „Имам нешто да ти кажам“ во кафе бар Шила, со почеток во 19:00ч.

Постои отворена можност за да се пријави кој сака, директно во порака.
Се гледаме четврток во Шила!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави