ПРОМОЦИЈА НА МЛАДИ ПОЕТИ ПОВОД 21 МАРТ – СВЕТСКИ ДЕН НА ПОЕЗИЈАТА

Доколку си млад поет или едноставно си вљубеник во пишаниот збор и сакаш да пишуваш поетски творби, но досега си немал/а можност и поддршка да ја претставиш својата поезија, слободно контактирајте не’ и испратете ни ваша поетска творба најдоцна до 19ти март, за да биде објавена на нашите социјални мрежи со ваше име и презиме, повод 21ви март – Светски ден на поезијата!

Ве очекуваме,

Младински Центар Охрид

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави