Инфо за Млади
124

ЕУРО-ГРАНДС ДООЕЛ има потреба од Мерчендајзер

МЕРЧЕНДАЈЗЕРИ – РЕДАЧ НА ПОЛИЦИ
Реон: Охрид и Струга

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Пожелно е претходно работно искуство минимум 2 години​
  • Возачка дозвола – Б категорија

Опис на работата:

  • Посета на маркети
  • Водење сметка за рокови

Ние нудиме:

  • Работно време 8:00 – 16:00 часот
  • Плата по договор
  • Месечни бонуси.

Активен до: 30.04.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави