Инфо за Млади
208

DSA TEAM OUTSOURCING има потреба од ОПЕРАТОР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ (во автомобилска индустрија)

DSA TEAM OUTSOURCING има потреба од ОПЕРАТОР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ (во автомобилска индустрија)

  • Индустрија: Автомобилска

Потребни Квалификации: • III/ IV степен на образование ( со или без работно искуство ); • Тимска работа ; • Одговорна и детална личност; • Посветеност и прецизност во работата; • Подготвеност за работа во III смени.

Кратка Содржина: ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари.

Активен до: 23.08.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави