Инфо за Млади
84

ДАЛМА ФООД И КЕТЕРИНГ СЕРВИС ДОО има потреба од Административен Работник

Поради проширување на капацитетите на производството, тимот на ДАЛМА ФООД И КЕТЕРИНГ СЕРВИС како позната водечка компанија од областа на кетеринг индустријата, лидер во својата област и во моментов најголема на пазарот, присутна во 5 градови која вработува повеќе од 170 лица, бара:​  АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК .

Одговорности и задачи

 • Работа на компјутер, внесување податоци и водење евиденција на дневно ниво
 • Подготовка на документи и нивно соодветно архивирање
 • Навремено вршење на административни активности во согласност со правилата и процедурите на компанијата
 • Редовна координација со претпоставениот и организација на канцелариските обврски
 • Останати работни активности од делокругот на работното место, согласно укажаната работна потреба, по налог на претпоставениот.

Потребни квалификации:

 • Завршено минимум средно образование;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот;
 • Огранизираност и одговорност;
 • Основно познавање на англиски јазик;
 • Претходно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
 • Способност за самостојна и тимска работа, одредување приоритети и самоиницијативност.

 

Ние нудиме:

 • Редовни месечни примања;
 • Работно време 40 часа неделно, прва смена од од понеделник до петок;
 • Топол оброк
 • Организиран превоз
 • Можност за напредување и понатамошно усовршување во работата;
 • Пријатна работна атмосфера.

Активен дo: 04.03.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави