Инфо за Млади
218

БИОТЕК ДОО има потреба од ПРЕТСТАВНИК ЗА ПРОДАЖБА – АПЛИКАЦИОНЕН СПЕЦИЈАЛИСТ

БИОТЕК ДОО има потреба од ПРЕТСТАВНИК ЗА ПРОДАЖБА – АПЛИКАЦИОНЕН СПЕЦИЈАЛИСТ за територија на Македонија, Србија, Црна Гора и Косово 

Потребни квалификации:
 • Високо образование – Природно математички факултет (молекуларен биолог/биолог/биохемичар) или Фармацевтски факултет
 • Предходно работно искуство во областа (искуство со работа во трансфузиологија ќе се смета за предност)
 • Одлично познавање на работа со компјутери и компјутерски системи за работа
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б-категорија
Потребни способности и вештини:
 • Одлични комуникациски способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Флексибилност за индивидуална и тимска работа
 • Ориентираност кон рокови и способност за извршување на повеќе активности истовремено
 • Организациони и мултитаскинг вештини
Главни одговорности:
 • Обука на клиенти во однос на користење на опрема и тестови
 • Поддршка за клиентите во однос на користење на опремата и тестовите
 • Посета на клиенти, грижа за задоволството на истите и одговарање на нивните барања, аквизиција на нови клиенти и спроведување на активности со цел ширење на мрежата на продажба
 • Пронаоѓање и отворање на можности за промоција и апликација на нови тестови/опрема
 • Остварување на комуникација и кореспонденција со добавувачи
 • Следење на исцрпност на тендерски договори и дејствување со цел достигнување на истото, следење на објавени тендери кои се од интерес на Биотек

Активен до: 24.08.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави