Инфо за Млади
179

Бауер Инвест Груп има потреба од правник и архитект

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ
  • ВСС/ССС
  • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

  • Способност за тимска работа

 НУДИМЕ

  • Работ​но време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00
  • Плата: 20.000 до 60.000 денари зависно од позиција и искуство

Активен до: 11.04.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави