Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
133

Ариљеметал доо Скопје има потреба од комерцијалист за продажба на терен.

Ариљеметал доо Скопје, фирма за производство и трговија со метални производи, има потреба од комерцијалист за продажба на терен за Охридско-Струшкиот регион.

 

Потребни квалификации:

  • ССС/ ВСС
  • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета како предност
  • Познавање на англиски јазик
  • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)
  • Напредно ниво на познаење на работа на компјутер (Ms Office, Internet)

 

Пријавување на емаил или телефонски број:  [email protected]  / 022-469-823

 

* Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови треба да достават по е-маил:

-кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија,

 

 

Краен рок за пријавување е 20.01.2023 година.

 

Превземено од Пребарување на огласи – KARIERA.mk

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави