Инфо за Млади
106

Стоматолошка Поликлиника Ивановски има потреба од Стоматолошка сестра и Стоматолог

Стоматолошка Поликлиника Ивановски има две нови отворени работни места и притоа објавува оглас за работно место:

  • Стоматолошка сестра
  • Стоматолог

Потребни Квалификации: Положен државен испит со и без работно искуство.

 

 

Активен до: 30/11/2023
Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави